Integrated security


Integrated security

Cygno5 heeft een eigen kijk op security. Wij realiseren veiligheid vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel, vanuit zorgvuldigheid, met transparantie en doelmatigheid. Dit zijn dan ook onze belangrijkste speerpunten wanneer we met u op zoek gaan naar een effectief en efficiënt beveiligingsplan op maat.  Direct aan de slag met beveiliging op maat? Neem dan contact met ons op. De koffie en de tekentafel

Security strategie

Wanneer we aan de slag gaan met uw securityvraagstuk, gaan we samen met u op zoek naar de manier waarop we de veiligheid van uw gezin, familie, eigendommen, evenementen of organisatie het beste kunnen waarborgen. Dit doen we op basis van de volgende stappen:

 1. We bespreken met u de vorm van security, bijvoorbeeld persoons- of evenementenbeveiliging
 2. We maken alle risico’s inzichtelijk met behulp van een zogenaamd risicoprofiel.
 3. Op basis van de risico’s uit het risicoprofiel ontwikkelen we een security strategie. Hierin stellen we alle benodigde maatregelen vast.
 4. We selecteren de juiste beveiligers of contacten de juiste gespecialiseerde partij(en) uit ons netwerk voor het uitvoeren van de beveiliging.

Gedurende het hele proces zullen we de strategie bij u blijven toetsen: klopt het met de verwachtingen, is er nog iets veranderd, zijn we nog iets vergeten waar we rekening mee moeten houden? Zo blijft u betrokken, en zijn wij van alle mogelijke risico’s op de hoogte. Ook hier vinden we transparantie zeer belangrijk. Het is de basis van veiligheid.

Security ecosysteem

De opgestelde securitystrategie noemen wij een security-ecosysteem. Het is het geheel van benodigde beveiligers, producten en diensten die ervoor gaan zorgen dat uw beveiligingsklus naar wens wordt uitgevoerd. Bij de ontwikkeling van het security-ecosysteem houden we altijd rekening met de:

 • effectiviteit van de uitvoering
 • juiste prijs/kwaliteit verhouding
 • borging van strategische en operationele sturing
 • Geldende wet en regelgeving

Kunnen we aan de slag met uw security-ecosysteem? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Beveiligingsplan in de praktijk


Cygno5 heeft uitgebreide ervaring in verschillende industrieën voor de meest uiteenlopende branches en bedrijven. Denk daarbij aan

 • Vliegmaatschappijen en airport security
 • Transportbranche
 • Muziek-, sport-, TV- en mediabranche
 • Beurzen, congressen en grote bijeenkomsten
 • Evenementen & VIP-beveiliging
 • Objectbeveiliging

Benieuwd naar al onze diensten en hoe wij deze in de praktijk beveiligen? Lees dan verder op onze diensten