Objectbeveiliging door Cygno5

Kantoorlocaties of bouwterreinen zijn plekken waar vaak waardevolle spullen te vinden zijn. Dat maakt dat op deze locaties ook regelmatig mensen te vinden zijn die hier niets te zoeken hebben. Met professionele objectbeveiliging zorgt Cygno5 ervoor dat uw terrein of locatie niet te betreden is door onbevoegden, zodat de continuïteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd is.

 Om een locatie of terrein goed te beveiligen zetten we het gewenst aantal beveiligers in, maar ook de nodige technische hulpmiddelen zoals camera’s, licht en elektrische toegangssystemen. Bent u benieuwd naar onze invulling van een dergelijk security ecosysteem? We lichten het u graag toe tijdens een kop koffie.

Objectbeveiligers van Cygno5

Onze objectbeveiligers zijn opgeleid om op een locatie of terrein de rust te bewaren, uw eigendommen te bewaken en onbevoegden op een rustige manier te verwijderen. Daarnaast voeren de beveiligers ook andere werkzaamheden uit, zoal

  • Sleutel- en toegangsbeheer van de locatie
  • Controlerondes op en om het terrein
  • Controleren van brandgevaarlijke situaties
  • Sluitingsrondes aan het einde van een werkdag of dienst

Heeft u aanvullende wensen op de werkzaamheden van de beveiligers? We nemen ze graag op in uw beveiligingsplan op maat.

De rol van Cygno5

De aanwezigheid van een beveiliger heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico's te beperken. Met objectbeveiliging van Cygno5 zorgt u ervoor dat uw medewerkers zich veilig voelen tijdens en na hun werk en dat uw waardevolle eigendommen niet worden beschadigd of ontvreemd worden. 

Om het juiste aantal beveiligers en de juiste intensiteit van de beveiliging te bepalen maken we samen met u een risicoprofiel. Hierin verwerken we alle reële dreigingen, zowel intern als extern. Dit is de basis voor een beveiligingsplan op maat. In dit plan verwerken we tevens de benodigde techniek en hulpmiddelen. 

Graag laten we u zien hoe we eerdere opdrachten op het gebied van objectbeveiliging hebben aangepakt. Wij verwelkomen u graag bij Cygno5!