Persoonsbeveiliging door Cygno5

Om lastige en bedreigende situaties het hoofd te bieden is in bepaalde gevallen persoonsbescherming nodig. Met persoonsbeveiliging zorgen de beveiligers van Cygno5 ervoor dat de persoon in kwestie in een veilige omgeving verblijft en zich bovendien veilig van A naar B kan verplaatsen. Het maakt daarbij niet uit of dit een evenement 50 kilometer verderop, of een ontmoeting aan de andere kant van de wereld. 

Om de juiste bescherming te bieden maakt Cygno5 bij vooraf geplande beveiliging een veiligheidsscan en stellen we een bijbehorend protocol op. Heeft u op ad hoc basis een persoonsbeveiliger nodig? Dan kunnen wij binnen 24 uur ter plaatse zijn om acute dreigingen het hoofd te bieden.

 Heeft u op korte termijn een persoonsbeveiliger nodig? Neem dan direct contact met ons op.

De persoonsbeveiliger van Cygno5

Komt u bij ons met de vraag naar een persoonsbeveiliger? Dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste persoon. Daarbij kijken we onder andere naar de volgende wensen:

  • Moet de beveiliger meerdere talen spreken?
  • Moet de beveiliger casual kleding of een werkuniform dragen?
  • Moet de beveiliger dichtbij blijven, of van een afstand observeren? 

Met alle wensen op een rij gaan we op zoek naar de juiste beveiliger. Voor ons is dat een beveiliger die zorgt dat u veilig bent, niet opvalt maar ondertussen zo aanwezig is als mogelijk.


De rol van Cygno5

Cygno5 is niet alleen gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, maar ook in predictive profiling. Indien gewenst kunnen we een beveiliger op uw securityvraagstuk aansluiten met beide competenties. De beveiliger kan zo meerdere taken tegelijk uitvoeren en effectief optreden.

Wilt u eens kennismaken met onze persoonsbeveiligers? We nodigen u graag uit voor een kop koffie.